В одеському готелі поліція затримала 25 озброєних до зубів чоловіків

В одеському готелі поліція затримала 25 озброєних до зубів чоловіків

Правоохоронці звернулися до одеситів з проханням «повідомляти про перебування в місті підозрілих осіб»

Співробітники поліції Одеси затримали в одному з готелів 25 озброєних осіб, які мають право на носіння вогнепальної зброї. 

Правоохоронці встановлюють мету приїзду підозрілих молодиків, про яких повідомили небайдужі одесити, повідомив у Facebook очільник управління превентивної діяльності ГУ НП в Одеській області Іван Іщенко.

«Менше півгодини знадобилося правоохоронцям, аби перевірити інформацію про 25 озброєних чоловіків, які оселилися у одному з готелів Одеси. Реакція правоохоронців була миттєвою. Особи усіх «гостей» Південної Пальміри встановлені. Зараз поліцейські встановлюють мету, з якою озброєні чоловіки прибули у наше місто», - зазначив Іщенко.

Керівник управління звернувся до одеситів з проханням «повідомляти про перебування в місті підозрілих осіб».

Радник очільника ГУ НП в області Руслан Форостяк уточнив, що особам, які організовано прибули до Одеси для можливої участі в розбірках на одному з міських ринків, провели дактилоскопію і відправили назад до Києва.

Крім того, до відповідних відділів Нацполіції спрямовано приписи щодо вжиття заходів до осіб, які порушили правила користування зброєю, в тому числі мисливські рушниці, на придбання яких свого часу отримали дозволи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: