Відновлено будівництво спортивного комплексу в Балті

Відновлено будівництво спортивного комплексу в Балті

Будівельники відновили спорудження великого спортивного комплексу на півночі Одеської області - в райцентрі Балта.

У будівлі буде розміщено великий спортивний зал для занять різними видами спорту, два тенісних корти, роздягальні та душові. Також планується благоустрій прилеглої території та будівництво кількох спортивних майданчиків.

У спорткомплексі зможуть тренуватися більше 250 дітей зі спортивних шкіл, а також кілька дорослих команд з тенісу і волейболу.

Підрядник  ̶  фірма «Юніверсібуд» - почав перший етап будівництва в кінці 2017 року.

Голова Балтської об'єднаної територіальної громади Сергій Мазур повідомив, що загальна вартість будівництва становить понад 29 млн грн. З обласного бюджету в рамках співфінансування було виділено понад 1 млн, в місцевому бюджеті передбачено 3 млн грн, ще 15,3 млн грн виділяє держбюджет. За словами голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова, решта суми буде виділена до осені 2018 року.

«Це дуже важливий об'єкт не тільки для Балтського району, а й для всієї Одещини. Адже у нас поки не так багато споруд для комплексних занять різними видами спорту. З огляду на той факт, що це перший масштабний об'єкт, який незабаром почне функціонувати в Балтському районі, - це серйозний крок назустріч розвитку спорту в районі та області», - підкреслив голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: