В Одесі відбулась церемонія закриття навчань «Сі Бриз-2016»

В Одесі відбулась церемонія закриття навчань «Сі Бриз-2016»

Морська фаза навчань «Сі Бриз-2016» завершилась традиційним фотексом, коли кораблі-учасники навчань пройшли спільним строєм із розгортанням національних прапорів

Сьогодні в Одесі на борту американського десантного корабля «Уидби Айланд» відбулась церемонія закриття багатонаціональних навчань «Сі Бриз-2016». Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Вперше церемонія відбувалась безпосередньо на кораблі, що був учасником навчань і який разом з усіма тільки вчора ввечері повернувся з моря після виконання навчально-тренувальних вправ. Керівники навчань від української та американської сторони відмітили, що цьогорічні навчання пройшли успішно та продуктивно, багато відпрацьовано нових форм співпраці, зокрема, планування та тактичні розрахунки міжнародного штабу навчань із дотриманням стандартів НАТО, десантування «корабель – берег» на морській та річковій ділянці, безпарашутне десантування бійців спецпідрозділу в море з гелікоптера.

Протягом останнього тижня навчань було відпрацьовано масштабу морську фазу, коли в морі одночасно перебувало до 20 кораблів та катерів, третина з яких корабельно-катерний склад Морської охорони Держприкордонслужби.

Завершилась морська фаза навчань «Сі Бриз-2016» традиційним фотексом, коли кораблі-учасники навчань пройшли спільним строєм із розгортанням національних прапорів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: