Біатлонне Євро 2020: Українець нікого не наздогнав у гонці переслідування

Біатлонне Євро 2020: Українець нікого не наздогнав у гонці переслідування
Сергій Семенов на трасі
IBU

У білоруських Раубічах триває базовий для українського біатлону турнір - чемпіонат Європи з біатлону

Чому другорядні старти стали базовими, бо збірна України, яка провалила Мундіаль, виставила на Євро-2020 сильний склад, щоб набрати медалей, якими потім можна хизуватися перед Міністерством, де сидять колишні продюсери реаліті-шоу. 

Проте навіть у ідеальному плані бувають прорахунки.

Саме так сталося у неділю, 1 березня. Першим пунктом програми стала чоловіча гонка переслідування. У ній мали стартувати два українці - Сергій Семенов та Руслан Ткаленко. Проте уродженець Білопільского района не стартував.

Семенов почав гонку-перс’ют з відставанням 1:16, але завдяки влучній першій стрільбі  зумів покращити свої позиції. Але щастя тривало недовго - на другому рубежі українець двічі не влучив й випав з топ-20.

Після третьої стрільби та одного штрафного кола Семенов повернувся до 15-ки кращих, але з відставанням в дві з половиною хвилиною від лідера - тобто навіть без натяку на подіум.

На четвертій стрільбі Семенов видав лише 60% влучності й далі їхав для престижу. Але чи може вважатися престижним 18-е місце на другороядному турнірі?

Перемогу ж святкував білорус Бочарніков, другим фінішував норвежець Лагрейд, бронза Євро у ще одного скандинава - Баккена.

Євро 2020 - гонка переслідування. Чоловіки
1. Сергій Бочарніков, Білорусь (0+0+0+2) 35:03,9
2. Стурла Холм Легрейд, Норвегія (1+0+0+1) +6,7
3. Сіверт Гутторм Баккен, Норвегія (0+0+1+1) +23,9
...
18. Сергій Семенов, Україна (0+2+1+2) +2:18,2


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: