Британський промоутер Усика зібрався проводити бої в задньому дворі свого дому (фото)

Британський промоутер Усика зібрався проводити бої в задньому дворі свого дому (фото)
Едді Герн хоче бачити бій Ділліана Вайта і Алєксандра Повєткіна в своєму саду
Фото - Instagram Едді Герна

Наразі не вказується, чи є у цих планах місце самому українцеві

Британський промоутер Олександра Усика Едді Герн шокував публіку, коли оприлюднив свій незвичайний план з повернення елітного боксу у Великобританію.

Керівник Matchroom Boxing збирається влаштувати великі бої на задньому дворі свого будинку. Герн має намір організовувати шоу боксу чотири суботи поспіль на території площею 15 акрів у своїй резиденції в Брентвуді, Ессекс.

Його план на 1 мільйон фунтів стерлінгів полягає в тому, щоб розпочати з жіночого чемпіонського бою між Террі Гарпер і Наташею Джонас у середині липня, а потім завершити великим поєдинком за титул чемпіона WBC у суперважкій вазі між британцем Ділліаном Вайтом і росіянином Алєксандром Повєткіним у першу або другу суботу серпня.

Щоправда, бокс зможуть побачити тільки 90 осіб у кожному поєдинку через обмеження, пов'язані з пандемією коронавірусу. Пропозиція, яка зараз серйозно обговорюється, включає чотири вечори боксу по п’ять боїв за 28-денний відрізок.

Едді Герн розповів Daily Mail: «У фінансовому плані це буде болісно для нас. Але ми старанно працювали останніх десять років, і я не збираюся дозволяти боксу залишити нас. У той час, як інші хлопці працюють на порожніх аренах, у нас все буде виглядати зовсім по-іншому.

Просто уявіть це. Літо, будинок весь освітлений, і починається феєрверк. Потім по схилу пагорба йдуть Ділліан Вайт і Алєксандр Повєткін, які голосно рвуть мою галявину. Чемпіонат світу з боксу в моєму саду? Так, ви це побачите!»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: