Викликав на бій без правил. Борець Грицай хоче, щоб Усик відповів за антиукраїнські заяви (відео)

Викликав на бій без правил. Борець Грицай хоче, щоб Усик відповів за антиукраїнські заяви (відео)
Богдан Грицай був призером чемпіонатів світу і Європи
Скрін-шот

Богдан Грицай назвав себе «тим самим диванним експертом», які сміються з Олександра і до яких він постійно апелює

Бронзовий призер молодіжних чемпіонатів світу та Європи з вільної боротьби Богдан Грицай втомився слухати постійні антиукраїнські заяви Олександра Усика і записав звернення до нього. Звернувшись до боксера так, як він хотів би, щоб до нього зверталися, тобто на російський манер.

«Я, Богдан Грицай з української Шепетівки звертаюся до Алєксандра Усика з українського Криму, тимчасово окупованого Російською Федерацією.

Алєксандр, подивився твій останній відосик, де ти намагаєшся залякувати людей. Ти що Кадиров?

Насправді я не жартую. Якщо представники бійцівських видів спорту будуть застосовувати свої навики проти прав та свобод людей, то бандитизм кінця Совєцкого Союзу буде здаватися справедливістю та правопорядком.

Не знаю, Усик, до чого тебе готують твої куратори. Але ти повинен зрозуміти, наскільки небезпечними є бої без будь-яких правил, які ти намагаєшся просунути. Спочатку ти на камеру розповідав про благословення від митрополита бити морди народним депутатам України. Раз держава не відреагувала на зараження людей церквою цього митрополита під час пандемії, то держава не зможе захистити принципи парламентаризму? Чого чекаєш? Коли бити будеш? Чийого благословення чекаєш? Від ФСБ?

Тепер ти вирішив погрожувати усім громадянам? Але українське суспільство звикло давати гідну відсіч. Ось я й, як частина українського суспільства, реагую.

Алєксандр, судячи з твоїх останніх відео, ти спеціаліст у всьому, коментуєш все: медицину і коронавірус, історію, декомунізацію, богослов’я. Особливо кумедним було оте ваше, з Ломаченком, про етногенез триєдиного російського народу імені Кадирова і Путіна.

usyk-lomaУсик і Ломаченко отримують настанови від настоятеля Московської церкви Онуфрія

Як новоспечений православний гуру ти мав би знати про свободу слова. Хоча б таке: «Спочатку було Слово. І слово було у Бога. І Слово було Бог». Прикинь: не кулак, а Слово.

Ти не залишив мені вибору. Я й є той диванний експерт, який стібнеться з твоїх ватних відео, твоїх малограмотних коментарів, з твоїх дитячих віршиків. І російського сценарію, як ти хочеш просунути. Я той, кого собі на біду ти, Алєксандр, викликав на бій без правил. Без будь-яких правил. Алєксандр, я приймаю виклик.

Після цього бою ти, Алєксандр, засвоїш урок: що бої без правил навіть для професійного боксера є неприпустимі. І буде ще один урок: не тобі, Алєксандр, вирішувати, чий Крим і вирішувати, що писати чи говорити українцям.

Усик, радій, що на твоє придуркувате відео «Адін раз ти можеш вайті нє в тє двєрі» відгукнувся саме я. Було б страшніше, якби кліпи під назвою «В останнє ти можеш підійти не до того вікна» почали б тобі знімати професійні жінки-снайперки чи пенсіонери служб відстрілу скажених тварин», - сказав Богдан Грицай.

Зауважимо, що днями Усика і Ломаченка влючили у базу «Миротворця».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: