Буффон отримав першу червону картку у Лізі чемпіонів. В останньому своєму матчі? (відео)

Буффон отримав першу червону картку у Лізі чемпіонів. В останньому своєму матчі? (відео)
Джанлуїджі Буффон. Фото: Football Italia

Сам воротар вважає, що у його команди відібрали додатковий час

Для голкіпера «Ювентуса» Джанлуїджі Буффона червона картка, отримана у матчі проти «Реала» у середу, 11 квітня, стала першою у Лізі чемпіонів.

Воротар отримав пряму червону картку наприкінці матчу – 40-річний футболіст був покараний арбітром Майклом Олівером за занадто бурхливі суперечки, після того як рефері призначив пенальті у ворота туринської команди.

Буффон вперше у кар'єрі був вилучений у матчі Ліги чемпіонів. Голкіпер провів 117 зустрічей у головному клубному європейському турнірі, повідомляє Opta.

Сам Буффон вважає, що суддівське рішення у матчі з «Реалом» перекреслило старання його команди.

«Це була одна десята частина пенальті. Я знаю, що суддя все бачив, це спірний епізод. Але не можна ставити пенальті після спірного епізоду на 93-й хвилині», - сказав він.

«Команда віддала все на полі, і одна людина не повинна все руйнувати після такого неймовірного камбеку. Очевидно, не можна мати замість серця відро для сміття. Якщо у тебе немає характеру, щоб вийти на це поле, то тобі краще сидіти на трибуні. Не можна руйнувати мрію команди», - додав голкіпер.

«Реал заслужив пройти далі за підсумками двох матчів, я бажаю їм всього хорошого, для мене завжди було честю грати з цим клубом. Але очевидно, що ми, як мінімум, заслужили зіграти додатковий час», – цитує Буффона Football Italia.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: