Чемпіонка світу про антиросійські санкції: Я здерла з валізи напис «Росія»

Чемпіонка світу про антиросійські санкції: Я здерла з валізи напис «Росія»
Марія Ласіцкене. Фото: Добро24

Спортсменка вважає повним маразмом суворі санкції щодо Росії

Дворазова чемпіонка світу з легкої атлетики росіянка Марія Ласіцкене вважає повним маразмом суворі санкції по відношенню до спортсменів з РФ.

Про це вона заявила у коментарі Eurosport.ru.

Стрибунка у висоту, яка виступала на світовій першості в Лондоні під нейтральним прапором, розповіла, як боялася порушити правила IAAF.

«Дійшло до того, що я здерла з валізи напис Росія. Перестрахуватися. Раптом хтось причепиться. Ще там був пункт, за яким я не повинна знаходитися поряд із прапором. І мене якраз покликала фотографуватися вболівальниця з величезним триколором», - розповіла вона.

«Довелося сказати: «Я б із задоволенням, але вибачте, не можна» сфотографувалася тільки здалеку. Це, звичайно, повний маразм. Усі розуміють, що таке ставлення до чистих атлетів - дурість. А вся історія - жахлива негарна гра», - впевнена Марія.

Як відомо, 14 вересня за підсумками зустрічі членів NADO, що пройшла у Денвері (штат Колорадо, США), глави 16 антидопінгових організацій виступили із заявою, у якій закликали Міжнародний олімпійський комітет (МОК) не допустити збірну Росії до участі в Іграх-2018.

Нагадаємо, була інформація, що WADA зняло обвинувачення з 95 російських легкоатлетів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: