Ексчемпіон світу Маскаєв: Усик - віруюча людина, з правильними моральними принципами

Ексчемпіон світу Маскаєв: Усик - віруюча людина, з правильними моральними принципами
Олег Маскаєв два роки володів поясом чемпіона WBC
Фото - Sportbox

Російський боєць оцінив перспективи українця в гевівейті

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC (2006-2008) росіянин Олег Маскаєв, який на професійному рингу представляв Узбекистан, оцінив перспективи в елітному дивізіоні українця Олександра Усика.

«Дуже талановитий хлопець, віруюча людина, що важливо, з правильними моральними принципами,- каже Маскаєв, який за віросповіданням є баптистом, в інтерв'ю «Спорт-Експресу». - Він дуже швидкий і рухливий, його буде дуже важко пройти навіть б'ючим хлопцям. Думаю, у важкій вазі він повинен домогтися результату. Він може скласти конкуренцію Ф'юрі. Він об'єднав всі пояси в крузервейті, а це дуже непроста вага. Вони великі хлопці, при цьому швидкі, я спарингував з ними, там швидкість ще та. Зі швидкістю грати важко. Як муха і людина. Ти хочеш її збити, а у неї швидкість така, що вона бачить тебе заздалегідь. І ти не можеш по ній влучити».

Ф'юрі Маскаєв згадав неспроста - Олега дуже вразили дії Тайсона в переможному чемпіонському бою з американцем Діонтеєм Вайлдером.

«Ф'юрі вийшов впевнений в собі, - каже Олег. - Хоча Вайлдер - здоровий бугай і б'є, як кінь копитом, але Ф'юрі вийшов морально готовим, вийшов прибирати його. Ось на такий рівень себе треба загнати. Це налаштування, думаю, і зламало Вайлдера. І ще помітив, що фізично Вайлдер вийшов не такий готовий, як раніше. Можливо, ці гонорари змінюють людей. Як у нас говорили, складно вставати вранці на пробіжку, коли ти спиш у піжамі не за одну тисячу доларів. Вайлдер вийшов на цей бій, немов це бій з одним із суперників, яких він проходив раніше. А тут на нього вийшов конкретний боєць. Який ще й відмінно підготувався».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: