«Кличко тоді був ніхто»: російський боєць - про те, як нокаутував Віталія в першому раунді

«Кличко тоді був ніхто»: російський боєць - про те, як нокаутував Віталія в першому раунді
Серед професіоналів чемпіонами світу були і Кличко, і Маскаєв. Віталій - довше, Олег - епізодично
Фото - Euro.com.ua

Олег Маскаєв відмів версію, що нинішній мер Києва тоді бився з травмою

Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC Олег Маскаєв розповів, як в 1991 році переміг Віталія Кличка на першості Збройних сил СССР.

- Це було в клубі офіцерів (в Ташкенті - прим.). 1991 рік, - згадав Маскаєв в інтерв'ю «Спорт-Експресу». - Перший бій я виграв у Андрія Аулова - багаторазового призера чемпіонату СССР, він гігант був, дуже високий хлопець, не менший за Кличка. Навіть більший. Я виграв у нього в півфіналі. З ним було важко боксувати. І в фіналі вийшов на Віталія. Бій одного раунду не пройшов. Я був в ударній формі і морально добре готовий, такого гіганта пройшов. Для мене Кличко був ніхто в той час. Вже потім Віталій почав вигравати то там, то тут, а тоді він ще був прохідним суперником. Я пройшов його в першому раунді. Два рази влучив у нього, збив його з ніг. Рефері Кокошкін навіть рахунку не відкривав. Тренер рушник викинув, так як зрозумів, що йому там робити зі мною нічого. Тому бій зупинили.

- Колишній тренер Кличка стверджує: Віталію було дозволено боксувати тільки лівою, оскільки права була травмована.

- Так, він говорить, що Кличко зламав руку. Як він міг зламати руку, якщо жодного разу не завдав ударів? З кутка в куток бігав і два рази сів на дупу. Кокошкін сказав, що я б'ю відкритою рукавицею. Якою відкритою рукавицею, коли він на заду сидить? Потім рушник викинули, і бій був зупинений. Я тоді був уже неодноразовим чемпіоном Спортивного клубу армії. Вкотре виграв тоді.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: