Фанати «Ліверпуля» у захваті від мешканців Києва, які пропонують безкоштовне житло

Фанати «Ліверпуля» у захваті від мешканців Києва, які пропонують безкоштовне житло

Уболівальники називають киян неймовірними людьми

Після того, як київські готелі на фінал Ліги чемпіонів різко підняли ціни, на допомогу британським фанатам прийшли прості кияни.

Жителі столиці України створили спеціальну групу в одній із соціальних мереж.

«Ми планували спати у наметі. Але на одній із створених киянами сторінок я поговорив з хлопцем, який готовий прихистити нас на дві ночі», - поділився враженнями з Daily Mail шанувальник «Ліверпуля» Майкл.

«Більш того, він відмовився від грошей, а лише попросив пляшку справжнього віскі та вина для своєї дружини. Як сувенір. Фантастика!», - додав прихильник англійського клубу.

Ще одну подібну історію розповів Мо Юсеф з Лос-Анджелеса, який збирається на фінал разом зі своїм сином, інформує ukrnews24.net.

«Побачивши ціни київських готелів і квартир на час фіналу, я навіть не став думати про них. Божевілля! Але кияни – просто неймовірні люди!» - почав він.

«Всього через годину після мого повідомлення на сторінці у соціальній мережі, зі мною зв'язався молодий чоловік і запропонував безкоштовно одну з кімнат у своїй квартирі. І навіть свою машину в тимчасове користування. Абсолютно безкоштовно», - не приховував захоплених емоцій уболівальник.

Раніше повідомлялося, що кияни пропонують вболівальникам Ліги чемпіонів безкоштовне житло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: