Хацкевич поставив позитивну оцінку всій команді після перемоги над «Ренном»

Хацкевич поставив позитивну оцінку всій команді після перемоги над «Ренном»
Олександр Хацкевич
Фото: ФК «Динамо»

Загалом, тренер «Динамо» був задоволений і навіть посміхався

У матчі 3-го туру групового етапу Ліги Європи у «Динамо» було багато помилок у центрі поля, але команда витерпіла та здобула перемогу.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер «біло-синіх» Олександр Хацкевич, якого цитує офіційний сайт клубу.

«У першу чергу, позитивну оцінку заслужила вся команда. Щодо Миколенка, то він грав і вперед на атаку, і в захисті, і зіграв добре. По грі попереду та позаду до нього претензій зараз взагалі немає. Головне – набиратися впевненості у кожному матчі, щоб грати ще краще», - розпочав він.

«Коли була можливість – ми контролювали гру, створювали атаки. Гра змінюється. «Ренн», пропустивши, взяв ініціативу у свої руки. Так, у нас було багато помилок у центрі поля, але це «Ренн» змушував наших гравців помилятися. Але ми терпіли, забили, здобули результат. Це заслуговує на повагу», - додав наставник.

За словами Хацкевича, у «Ренна» є свій стиль, і команда від нього не відступала.

«Ті, хто виходить на заміну – це посилення команди. Готовий Сідклей – грає. Че Че вийшов – посилив. Тут гра силова, і Че Че додає у контролі м'яча, додає спокою. Супряга теж вийшов, боровся. Кажуть, що я мало довіряю новачкам. Але коли вони будуть готові – гратимуть», - пояснив він.

«Я бачу команду кожен день і знаю, як хто готовий. Є тактика команди, є різні суперники, є різні матчі. Французький футбол – більш силовий, і потрібні були ті футболісти, які відповідають такому стилю. Сьогодні зіграли ті, хто зіграв. Результат – на табло», - підсумував Хацкевич.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: