Хацкевич: Тільки через ігри у Лізі Європи зможемо зрозуміти, чи готове «Динамо» рухатися далі

Хацкевич: Тільки через ігри у Лізі Європи зможемо зрозуміти, чи готове «Динамо» рухатися далі
Олександр Хацкевич. Фото ФК «Динамо»

Головний тренер київського клубу вважає, що слід набратися терпіння

Після нічиєї у Чехії проти «Яблонця» (2:2) керманич «біло-синіх» Олександр Хацкевич дав коментар на післяматчевій прес-конференції

За його словами, після пропущених голів суперник почав виходи через довгі передачі, і кияни програвали підбирання, інформує офіційний сайт столичного клубу.

«Не було контргри. Моменти з виходами в атаку нам не надто вдавалися, але ті, які у нас були, ми мали доводити до кінця. Але біля наших воріт теж моментів не було, за великим рахунком. Пропущені голи – індивідуальні помилки наших гравців», - сказав він.

«Під час другого пропущеного я не можу пояснити дії Пиварича. Так обрізатися, коли поруч були Шепєлєв, Циганков. Це індивідуальні рішення гравця...», - додав наставник.

Хацкевич додав, що ще у перерві у Віталія Буяльського було відчуття, що щось не так з переднім м’язом.

«Нам треба було освіжити цю зону, і Володимир Шепєлєв, я вважаю, непогано увійшов у гру. Сподіваюсь, це не така травма, яка завадить йому зіграти навіть у наступному матчі», - розповів він.

«У нашій групі все лише розпочинається. Вся боротьба попереду. Можливо, що наступні два матчі з «Ренном» будуть визначальними. Тільки через ігри у Лізі Європи ми зможемо зрозуміти, чи готові ми рухатися далі. Я особисто вважаю, що для Ліги Європи команда готова», - пояснив фахівець.

«До зими у нас не буде підсилення. Треба обходитися тими ресурсами, які є. І чекати, поки наші молоді хлопці почнуть додавати», - підсумував Хацкевич.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: