Ігор Суркіс розповів про трансфер Франа Соля

Ігор Суркіс розповів про трансфер Франа Соля
Ігор Суркіс і Фран Соль
Фото: ФК «Динамо»

Президент «Динамо» зауважив, що цей гравець міг потрапити у київську команду ще влітку 2018-го

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував підписання контракту з іспанським нападником Франом Солем.

За словами очільника клубу, «біло-сині» давно стежили за цим футболістом, інформує офіційний сайт столичної команди.

«Можна сказати, що вже рік наші селекціонери його відстежували. Ми хотіли його запросити ще влітку, але тоді у нас це не вийшло, перш за все, тому що «Віллем II» не хотів його відпускати. Йому пропонували перейти до клубу з англійської прем'єр-ліги, але він з якихось причин не перейшов», - розпочав Суркіс-молодший.

«Ми були наполегливі, і в цьому нам допоміг і сам футболіст, який виявив величезне бажання грати в Україні, що сьогодні ми бачимо не дуже часто. І це людина, яка народилася у Мадриді, пройшла школу мадридського «Реала». Він виявив бажання приїхати до нас – це дорогого коштує», - додав він.

За його словами, думка селекціонерів була однозначною: це футболіст, який одразу може допомогти команді підвищити результативність.

«З того, що я бачив: він націлений на атаку, вміє дуже добре асистувати партнерам, а головне –  індивідуально завершувати дії всієї команди. Форвард для того й існує, щоб забивати голи. Я сподіваюся, що ми придбали футболіста, який буде вирішувати цю задачу», - зазначив Ігор Суркіс.

Очікується, що вже у четвер Соль відправиться на збори «Динамо» до Іспанії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: