Легіонери збірної України в першій частині сезону-2018/2019. Андрій Лунін

Легіонери збірної України в першій частині сезону-2018/2019. Андрій Лунін

Поки що на рахунку Луніна лише чотири поєдинки у складі «Леганеса»

Останні шість-сім місяців стали для 19-річного воротаря збірної України Андрія Луніна насправді доленосними.

Саме влітку 2018 року наш голкіпер здійснив, за його словами, мрію життя - підписав контракт зі славнозвісним мадридським «Реалом». Утім, поки що виступи Луніна у складі чинного переможця Ліги чемпіонів УЄФА обмежилися лише товариськими поєдинками.

Хоча навіть у них Андрій встиг зарекомендувати себе з найкращого боку, зазначає прес-служба Федерації футболу України.

Однак надвисока конкуренція в «Реалі» серед кіперів змусила керівництво мадридського гранда віддати українця на рік в оренду до більш скромного іспанського «Леганеса».

Як зазначили офіційні особи столичного клубу, на цей крок вони пішли виключно задля користі свого нового гравця. Справді, набиратися закордонного досвіду та звикати до реалій іспанського футболу для молодого талановитого хлопця набагато краще там, де немає божевільного тиску, що відчуває кожен виконавець такого клубу, як «Реал».

Правда, поки що на рахунку Луніна лише чотири поєдинки у складі «Леганеса». Головний тренер команди Маурісіо Пельєгріно не балує українського воротаря ігровою практикою, але навіть за таких умов Андрій демонструє свій клас, як-от у матчі-відповіді 1/16 фіналу Кубку Іспанії, коли наш хлопець буквально втягнув свою команду до 1/8 фіналу.

Додамо, що 2019 рік для «Леганеса» розпочнеться з виїзного поєдинку Прімери проти «Еспаньйолу», який відбудеться 4 січня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: