Максим Міхельсон: Черкаським Мавпам потрібен українець та ще кілька легіонерів

Максим Міхельсон: Черкаським Мавпам потрібен українець та ще кілька легіонерів
Максим Міхельсон
XSport

Тренер команди баскетбольної Суперліги розповів про початок підготовки до нового сезону

Черкаські Мавпи починають підготовку до нового баскетбольного сезону. Гравці команди вийшли 12 серпня з відпустки. Цього дня вони проводять медогляд. Безпосередньо тренування починаються 15 серпня.

Про початок підготовки та кадрову ситуацію розповів тренер Максим Міхельсон.

«Поки будемо працювати в обмеженому складі. Ми продовжуємо комплектацію і цілком вірогідно на перші дні тренувального процесу до нас приєднається ще кілька новачків, яких ми зараз переглядаємо.

Селекційні завдання не змінилися, ми хочемо підписати ще одного українця і 2-3 легіонери. Уже наприкінці серпня ми хочемо провести перші товариські матчі. Зараз є попередня домовленість з Київ-Баскетом на два поєдинки, поки узгоджуємо в Черкасах чи в Києві їх провести. У середині серпня візьмемо участь у одному з міжнародних турнірів», - передає слова Міхельсона прес-служба клубу.

Що стосується завдань на сезон, то вони традиційно максимальні: «Поки з керівництвом клубу ми не обговорювали стратегічні завдання на сезон, але очевидно, що для Черкаських Мавп завдання у чемпіонаті може бути лише одне. Я особисто хочу битися за чемпіонство, упевнений, що ті хлопці, яких уже підписали будуть також боротися за чемпіонство. Решту гравців ми підшуковуємо виключно з чемпіонськими амбіціями».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: