МОК дискваліфікував шістьох російських хокеїсток та анулював результат команди у Сочі-2014

МОК дискваліфікував шістьох російських хокеїсток та анулював результат команди у Сочі-2014
Жіноча збірна Росії з хокею

Чергових спортсменок з РФ дискваліфіковано за допінг

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) за підсумками роботи комісії Деніса Освальда довічно усунув від участі в Олімпіадах шістьох хокеїсток збірної Росії.

У числі відсторонених – Інна Дюбанок, Катерина Лебедєва, Катерина Смоленцева, Катерина Пашкевич, Анна Шибанова та Галина Скиба.

Згідно з рішенням, вони порушили антидопінгові правила під час Олімпіади-2014 у Сочі. МОК анулював результат жіночої збірної Росії на Іграх 2014 року у Сочі, повідомляється у прес-релізі організації.

В IIHF направлено запит про коригування результатів олімпійського хокейного турніру. На Олімпіаді-2014 жіноча збірна Росії дійшла до чвертьфіналу.

«Російська команда дискваліфікована у жіночому турнірі з хокею з шайбою, - йдеться у повідомленні МОК. - У Міжнародну федерацію хокею спрямований запит з проханням внести необхідні зміни у результати змагань».

Збірна Росії у медальному заліку Сочі-2014 втратила 11 нагород (було - 13 золотих, 11 срібних, 9 бронзових, всього – 33, а стало – 10, 5, 7 і 22 відповідно) та змістилася з першого місця неофіційного командного заліку.

Нагадаємо, у Росії дозволили спортсменам виступити на Олімпіаді під нейтральним прапором.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: