Один із найяскравіших баскетболістів України в комі після падіння з велосипеда

Один із найяскравіших баскетболістів України в комі після падіння з велосипеда
Сергій М'ясоєдов сам прийшов у лікарню, а там знепритомнів
Фото - Федерація баскетболу України

Вирішальними для Сергія стануть найближчих кілька днів

Відомий баскетбольний данкер та гравець вищої ліги України Сергій М’ясоєдов знаходиться в комі.

У наслідок падіння з велосипеду Сергій отримав важкий забій. За інформацією офіційного сайту Федерації баскетболу України, нещастя трапилося суботнього ранку, 16 травня. Сергій майже відразу звернувся до міської лікарні екстреної та швидкої допомоги, скарга була на сильну біль у ключиці. Однак у лікарні Сергій знепритомнів та впав у кому, лікарі діагностували внутрішньочерепну гематому голови.

Пізніше М’ясоєдов був прооперований. Зараз він знаходиться у вкрай важкому стані. Цю інформацію підтвердив президент Запорізької федерації баскетболу Валерій Елькінсон.

«Ситуація дуже важка. У неділю Сергієві була зроблена комп’ютерна томограма, на щастя, її аналіз показав, що гематома не збільшилася, але стан дуже важкий. Усе залежить від найближчих днів. Щодо умов та медичного супроводу Сергія, все на високому рівні, ми підключили керівництво міста, яке надає допомогу. Великі сподівання на молодий організм Сергія, якому потрібно витримати навантаження».

Сергій Мясоєдов на прізвисько «Комар» - багаторазовий учасник та переможець слем-данк-контестів найвищого рівня, брав участь у «Матчі зірок Суперліги» та інших топ-івентах. У вищій баскетбольній лізі України 25-річний форвард виступав за «Запоріжжя-2», «Інваспорт» з Дніпра та запорізький «Металург».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: