Переможець тенісного Roland Garros-1989 Макінрой заразився коронавірусом

Переможець тенісного Roland Garros-1989 Макінрой заразився коронавірусом
Патрік Макінрой був 28-ю ракеткою світу
MN2S

Патрік Макінрой – брат легендарного Джона Макінроя

У колишнього американського тенісиста Патрика Макінроя, брата легендарного Джона Макінроя, виявили коронавірус. Колишній капітан збірної США на Кубку Девіса сам розповів, що результати тесту підтвердили зараження.

«Тільки що прийшли результати тесту. Вони підтверджують, що у мене коронавірус. Це погана новина. Але є і хороша, я почуваюся відмінно, симптоми захворювання пройшли. Почуваюся на сто відсотків», - сказав Макінрой у своєму Twitter.

Також американський тенісист розповів, що самоізолювався в підвалі відразу після того, як у нього з'явилися симптоми. Таким чином вочевидь Макінроєві вдалося не передати інфекцію членам своєї сім'ї.

Патрікові Макінроєві – 53 роки. Він виступав у Турі з кінця 80-х – у 90-ті роки. У 1991-му Патрік грав у півфіналі Australian Open, а в 1995-му – у чвертьфіналі US Open. Найвища позиція Макінроя-молодшого в світовому рейтингу в одиночному розряді – 28-ма (вересень 1995-го). У парному розряді Патрік був чемпіоном Roland Garros-1989 разом зі співвітчизником Джимом Ґраббом.

Спалах COVID-19 був зафіксований наприкінці минулого року в Китаї. За останніми даними, від коронавірусу померло понад 40 тисяч осіб. При цьому з числа тих, що заразилися вилікувалося 163 тисячі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: