Тенісист Стаховський прийшов підтримати «нападників на Сивохо»

Тенісист Стаховський прийшов підтримати «нападників на Сивохо»
Сергій Стаховський підтримав людей, яким не подобається прооросійська риторика радника секретаря РНБО
Instagram Сергія Стаховського

Сергій взяв участь в акції на підтримку Олександра Волкова, Юрія Каплі та Сергія Тамаріна

Найкращий український тенісист Сергій Стаховський прийшов сьогодні, 13 березня, на акцію протесту під стіни Міністерства внутрішніх справ з вимогою звільнити з-під варти активістів, а раніше учасників російсько-української війни Олександра Волкова, Юрія Каплю та Сергія Тамаріна, яких затримали за нібито побиття радника секретаря РНБО Сергія Сивохо.

«Такі часи, що хороших і правильних людей можна зустріти під судом або в суді, Або під СІЗО. Або на акції протесту. Навіть попри пандемію, - підписав цю світлину активіст Роман Синіцин.  - Перша ракетка України, володар семи титулів АТР Сергій Стаховський та депутати «Голосу» Леся і Рома (Леся Василенко і Роман Костенко, - «Главком»).

stakhovskyi-syvokhostakhovskyi-syvokho

Депутати від ЄС брали Волкова та «Собера» на поруки. Нагадаю, що їм інкримінують «напад на Сивохо». Не допомогло, Саша Волков – цілодобовий домашній. По Сергієві Тамаріну суд ще триває, але мабуть буде те саме».

Зауважимо, що Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід членові «Нацкорпусу», ветеранові російсько-української війни Олександру Волкову у вигляді домашнього арешту на два місяці, тобто до 10 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: