Після перемоги над «Шахтарем» наставника «Динамо» назвали найкращим тренером туру

Після перемоги над «Шахтарем» наставника «Динамо» назвали найкращим тренером туру
Олександр Хацкевич

І це вже друге поспіль визнання для Хацкевича

Другий тур поспіль головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич визнаний найкращим наставником туру в українській Прем’єр-лізі.

Його підопічні у матчі 27-го туру перемогли «Шахтар», інформує офіційний сайт Всеукраїнського об'єднання тренерів з футболу.

«Динамівські кадрові рішення спрацювали. По-перше, вдала поява Шабанова поруч із Бурдою – новачок, який пережив чимало критики після кількох невдалих матчів, діяв досить злагоджено та синхронно з обороною, Пройшов випробування першим «класичним» словенець Вербич. А Шепелєв зіграв досить високо, і ця тренерський задум багато у чому визначила підсумок протистояння, тому що центрхав дуже допомагав висунутому на вістря Бесєдіну за рахунок високого пресингу», - йдеться у повідомленні.

«Використавши для цього матчу награну схему 4-2-3-1, «Динамо» зуміло неабияк здивувати спостерігачів. Передовсім, мова про висунутого під нападника Шепелєва, а також дуже ефективну роботу центральної зони в цілому», - додається.

Отож, лауреатом 27-го ігрового дня у номінації «Тренер туру» Прем’єр-ліги став Олександр Хацкевич («Динамо»). Середній бал – 4,8.

Читайте також: «Динамо» у майбутньому розіграші Ліги чемпіонів: посів і можливі суперники.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: