Попрощатися з Асторі прийшли 10 тисяч людей, у тому числі і принципові суперники (відео)

Попрощатися з Асторі прийшли 10 тисяч людей, у тому числі і принципові суперники (відео)
Давиде Асторі. Фото AP

Представників «Ювентуса», який є принциповим суперником «Фіорентини», зустріли оплесками

Близько 10 тисяч осіб відвідали похорон італійського футболіста Давиде Асторі, який виступав за «Фіорентину».

Про це повідомляє телекомпанія Mediaset.

Прощання з футболістом пройшло у четвер у базиліці Санта-Кроче у центрі Флоренції. Близько 10 тисяч людей прийшли, щоб вшанувати пам'ять Асторі.

«Ти – брат і син, якого хотів би мати кожен, твої батьки виховали тебе правильно навіть у дрібницях», - від імені всієї «Фіорентини» промову на похоронах зачитав півзахисник команди Мілан Бадель.

«Ти не схожий на інших, ти – футбол, справжній футбол, у який грають діти. Наші думки зараз з твоєю матір'ю та твоїм батьком, з твоїми братами, з Франческою та принцесою Віккі (дружиною та дочкою Асторі). Ти був людиною з великої літери», - додав він.

Також на похорон приїхали головний тренер туринського «Ювентуса» Массімільяно Аллегрі та футболісти команди Джорджо К'єлліні, Даніеле Ругані, Джанлуїджі Буффон, Міралем П'янич і Маттія Де Шильйо та інші.

Представники «Ювентуса» прилетіли до Флоренції з Лондона, де у середу обіграли лондонський «Тоттенгем» у матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і вийшли у чвертьфінал турніру.

Незважаючи на те, що «Ювентус» є принциповим суперником «Фіорентини», Аллегрі та футболістів зустріли на площі оплесками.

Окрім того, на похоронах були присутні прославлені у минулому футболісти, як віце-президент мадридського «Реала» Еміліо Бутрагеньо, технічний директор ФІФА Марко ван Бастен, віце-президент «Інтера» Хав'єр Дзанетті, головний тренер ціжх команли Лучано Спаллетті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: