Прем’єр-ліга. «Зоря» перестріляла «Маріуполь»

Прем’єр-ліга. «Зоря» перестріляла «Маріуполь»

Команди забили на двох 7 голів

«Зоря» в поєдинку 13-го туру УПЛ на виїзді здобула перемогу над «Маріуполем «(5: 2).

Команди влаштували перестрілку в першому таймі, де «Зоря» спочатку двічі відігравалася, а після вийшла вперед у рахунку.

На голи Максима Білого, який розстріляв ворота Андрія Луніна при розіграші кутового, і Дениса Кожанова, який реалізував вихід на побачення з воротарем, гості відповіли пострілом Олександра Андрієвського зі штрафного, а також впевненим ударом з пенальті від Дмитра Гречишкіна.

У «Маріуполя» можуть виникнути питання до головного арбітра з приводу обох пропущених м'ячів, особливо що стосується пенальті: Рустам Худжамов зачепив Юрі в своєму воротарському майданчику вже після того, як м'яч вийшов за лінію воріт.

Зате ніяких претензій до Костянтина Труханова не може бути у випадку з третім голом «Зорі», коли все того ж Юрі в штрафному майданчику зніс Сергій Вакуленко. Гречишкін ще одне пенальті не реалізував, проте на добиванні вдало спрацював Андрієвський - 2: 3.

Незабаром після перерви «Маріуполь» так і зовсім залишився в чисельній меншості. Вакуленко довелося ціною фолу зупиняти Олександра Караваєва, що вилилося в другу жовту картку для центрбека.

«Зоря» скористалася чисельною перевагою. Андрієвський, відібравши м'яч у центральному колі і помітивши високе розташування голкіпера, наважився на удар через півполя і не прогадав, оформивши хет-трик. А вже на останніх хвилинах Опанасенко поставив фінальну крапку, завершивши контратаку своєї команди.

«Зоря» видобуває найважливішу перемогу і піднімається до першої шістки турнірної таблиці. «Маріуполь» ж опускається на сьомий рядок (правда, у нього на один матч менше, з огляду на відсутність рішення по неявці «Динамо»).

Чемпіонат України Прем’єр-ліга

13-ий тур

«Маріуполь» - «Зоря» - 2:5

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: