Російські гірськолижники і сноубордисти вирішили брати участь в Олімпіаді

Російські гірськолижники і сноубордисти вирішили брати участь в Олімпіаді

У свою чергу, Федерація бобслею Росії прийняла рішення рекомендувати російським спортсменам взяти участь в Зимових Іграх

Бюро президії Федерації гірськолижного спорту та сноуборду Росії прийняло рішення про участь спортсменів у Зимовій Олімпіаді в південнокорейському Пхенчхані. Про це повідомив президент організації Леонід Мельников.

За його словами, члени президії прийняли рішення одноголосно. Мельников зазначив, що протокол засідання був відправлений в Олімпійський комітет Росії (ОКР).

Президент Федерації санного спорту Росії Наталія Гарт розповіла, що спортсмени російської збірної з санного спорту в суботу, 9 грудня, провели збори і одноголосно проголосували за участь в Олімпіаді. Вона зазначила, що на даний момент російські саночники знаходяться на етапі Кубка світу в Канаді.

«Так, нам буде дуже важко і прикро виступати там не під російським прапором, але їхати все одно треба. Будемо доводити силу російського спорту», - зазначила Гарт.

У свою чергу, Федерація бобслею Росії прийняла рішення рекомендувати російським спортсменам взяти участь в Зимових Іграх, заявив президент цієї спортивної організації Олександр Зубков. За його словами, рішення про те чи брати участь в Олімпіаді чи ні, повинні прийняти самі спортсмени на своїх зборах.

У вівторок, 5 грудня, виконком Міжнародного Олімпійського Комітету (МОК) позбавив членства ОКР. МОК дозволив брати участь в Іграх російським спортсменам, але тільки під олімпійським прапором. Під час Олімпіади буде заборонено демонструвати російську атрибутику, в тому числі прапор і герб, а також виконувати гімн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: