Стрільбище та біатлонна траса у Буковелі повинні бути збудовані до кінця нинішнього року

Стрільбище та біатлонна траса у Буковелі повинні бути збудовані до кінця нинішнього року
Фото biathlon.com.ua

Принаймні, про це заявив президент Федерації біатлону України

Напередодні у гості до чоловічої збірної України у Буковель завітав президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

Там він разом з командою та тренерським штабом провів нараду.

Окрім того, Бринзак дав невеликий коментар сайту biathlon.com.ua.

«Перший збір, початок олімпійського циклу: у дівчат у Чернігові, у чоловіків тут, у Буковелі. Я тут, щоб запустити процес, розказати завдання, запитати, у кого які проблеми, поспілкуватися з тренером, вирішити ті питання, які потрібно на початку підготовки», - сказав він.

«Наразі вже робиться проект і є постанова Кабміну про виділення субвенції на Івано-Франківську область у розмірі 50 млн грн. Проектний інститут працює над цим проектом, буде оголошено тендер, і я думаю, що до кінця року стрільбище та траса повинні бути збудовані. Такий у нас перший етап», - додав Бринзак.

За його словами хірургічне втручання Ірині Варвинець не робитимуть.

«Ми не будемо робити операцію, тому що маємо отримати ще іншу думку з Німеччини та США, щоб зробити все правильно, і щоб вона могла повернутися у спорт і показувати хороші результати. Для цього потрібен час», - пояснив він.

«Віталій Кільчицький почав тренуватися, побачимо, чи поїде на другий збір у Раубичі. Будемо дивитися за результатами першого збору», - підсумував Бринзак.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: