Тренер «Динамо» пояснив, чому кияни програвали «Партизану» після першого тайму

Тренер «Динамо» пояснив, чому кияни програвали «Партизану» після першого тайму
Олександр Хацкевич. Фото ФК «Динамо»

За словами наставника, він у перерві сказав футболістам забути про помилки

На післяматчевій прес-конференції після «Партизана» головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич очікував запитання, що він сказав підопічним у перерві.

За його словами, якщо повернутися до матчу зі «Скендербеу», то тоді емоційний фон був таким, що потрібно було завести хлопців, інформує офіційний сайт київського клубу.

«Сьогодні ж, навпаки, їх треба було заспокоїти. У першому таймі була дуже висока зарядженість, і це призвело до великої кількості браку при переході від оборони до атаки. У перерві сказав хлопцям забути помилки, допущені у першому таймі, взяти м'яч під контроль і все-таки побудувати гру так, як ми і планували», - сказав він.

«Заміни? Що тут можна сказати... Заміни посилили нашу гру. Бєсєдін здорово чіплявся за м'яч, а Мораес вирішив результат матчу. Хлопці вийшли і посилили нашу гру. Можна сказати, що проведені нами заміни вплинули на результат матчу», - пояснив Хацкевич.

За словами наставник, фактор першого гола дуже важливий для будь-якої команди.

«У нас у першому таймі був досить хороший момент, коли Гонсалес не зміг забити. У другому таймі заміни підсилили нашу гру, та й самі хлопці грали у той футбол, який хочеться бачити від них і надалі», - підсумував тренер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: