У Держдумі закликали росіянок не вступати в інтимні зв’язки з іноземцями під час ЧС-2018

У Держдумі закликали росіянок не вступати в інтимні зв’язки з іноземцями під час ЧС-2018
Іноземні вболівальники

Серед іноземних уболівальників найактивнішими є американці

Глава сімейного комітету Держдуми закликала не вступати в інтимні зв'язки з іноземцями під час чемпіонату світу з футболу.

В інтерв'ю радіостанції «Говорит Москва» голова комітету Держдуми з питань сім'ї, жінок і дітей Тамара Плетньова повідомила, що подібна поведінка співвітчизниць призводить до народження дітей в неповних сім'ях.

«Навіть якщо одружуються, відвозять, потім вона не знає, як звідти повернутися. Потім ходять до мене в комітет такі, плачуть дівчинки, що дитину відвезли, забрали і так далі. Я б хотіла, щоб в нашій країні одружилися по любові, неважливо якої національності, які б були громадяни Росії, які б будували хорошу сім'ю, жили б дружно, народжували дітей і виховували їх», - сказала вона.

Плетньова розповіла, що досвід Олімпіади-80 привів до появи в країні безлічі матерів-одиначок.

«Що я можу сказати ще? Що знайдуться дівчата, які зустрінуться і потім народять? Може, знайдуться, а може, ні, я сподіваюся. Уже в голові щось прояснюється. Ці дітлахи потім страждають і страждали, ще з часів радянської влади. Добре, якщо ще однієї раси, а якщо іншої раси. Ми своїх дітей повинні народжувати. Я не націоналіст, але тим не менше. Я знаю, що страждають і діти, і їх потім кидають, і все, і вони залишаються тут з мамою», - заявила голова комітету Держдуми з питань сім'ї, жінок і дітей.

Серед іноземних уболівальників найактивнішими є американці. У трійку лідерів також увійшли фанати з Бразилії, Колумбії та Німеччини.

Нагадаємо, що український коментатор пішов з сім'ї через Чемпіонат світу у Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: