Український коментатор пішов з сім'ї через Чемпіонат світу у Росії

Український коментатор пішов з сім'ї через Чемпіонат світу у Росії
Роман Кадемін

Щоб не заважати Кадеміну готуватися до ефірів, на час проходження Мундіалю його дружина і син переїхали на дачу

З 14 червня на телеканалах «Інтер» і «НТН» в прямому ефірі - всі матчі чемпіонату світу з футболу ФІФА-2018.

Напередодні найголовнішої спортивної події світу ведучий телеканалу «Інтер» Роман Кадемін став гостем студії програми «Ранок з Інтером».

Він розповів про те, як готується до коментування Мундіалю і про те, як круто змінилося його особисте життя останнім часом.

«У нас було всього два тижні на підготовку, щоб переглянути сотні відео, опрацювати знайдену інформацію і виділити з неї те, що може бути цікаво нашим телеглядачам. Все, що ми не покажемо під час трансляції матчів, ми покажемо в спеціальному ток-шоу «Велика гра», яке буде виходити протягом чемпіонату кожної суботи та неділі. Разом з співведучою Жанною Тихоновою та гостями студії ми покажемо футбольний чемпіонат не тільки як спортивне явище, а як соціально значущу подію», - розповів Кадемін.

Роман Кадемін додав, що в своїй манері коментування він буде орієнтуватися на латиноамериканських колег, що славляться емоційністю.

Також телеведучий зізнався, що чемпіонат вплинув не тільки на його професійне життя, а й на особисте. Щоб не заважати Роману готуватися до ефірів, на час проходження Мундіалю його дружина і син переїхали на дачу.

«Сім'я вже забула, як я виглядаю, тому що з перших же днів покупки Inter Media Group телеправ на показ чемпіонату я заглибився в підготовчий процес. А щоб ніхто нікого не відволікав і не заважав, ми з дружиною і сином вирішили в цей час пожити окремо. Тим більше, що дружина Олена і син Тимофій давно просилися за місто, на дачу, на свіже повітря на пару тижнів. Свою відсутність я обов'язково компенсую рідним відпусткою, в яку ми збираємося відразу ж після чемпіонату», - додав ведучий.

Як відомо, телеканал «Інтер» крім трансляцій матчів чемпіонату світу-2018 покаже і сюжети з місця його проведення.

Чемпіонат світу-2018 пройде в Росії з 14 червня по 14 липня.

Як відомо, вже став відомий розклад трансляцій матчів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: