Українські легкоатлетки Килипко та Бех перемогли на турнірі в Австрії

Українські легкоатлетки Килипко та Бех перемогли на турнірі в Австрії
Марина Бех. Фото взяте з ФЛАУ

Марини змагалися у стрибках з жердиною та стрибках у довжину

Стрибкова серія Golden Fly відкрилася змаганнями в Інсбруку. Участь у них взяли дві українки – і обидві перемогли.

На площі Інсбрука атлети змагалися зі стрибків з жердиною та стрибків у довжину серед чоловіків і жінок, інформує офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

Для них був змонтований поміст з однією доріжкою. З одного боку була яма для стрибків у довжину, з іншого – для стрибків з жердиною.

Динамічності змаганням додавала почерговість видів. Поки спортсмени та судді однієї дисципліни готувалися, інші виконували свої стрибки.

Марина Килипко виконала свою першу спробу зі стрибків з жердиною на 4,05 м. Стрибок був вдалим, а от приземлення виявилося дещо несподіваним. Здавалось, українка приземлилася не на мат, а у басейн.

На щастя для учасників, дощ незабаром припинився. Зрештою, Килипко перемогла з результатом 4,25 м. Чешку Амалі Свабікову й американку Кеті Наджотт вона обійшла за спробами.

У секторі для стрибків у довжину змагалася Марина Бех. Українка відразу захопила лідерство, щоправда, на якийсь час ним заволоділа американка Канеша Бьоркс.

Але якщо суперниця так і не змогла додати до своїх 6,51 метра, то українка у п’ятій спробі стрибком на 6,56 метрів не лише повернула проміжну першу позицію, а й у підсумку виграла змагання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: