Українські ветерани здобули 16 нагород на чемпіонаті світу із сучасного п’ятиборства

Українські ветерани здобули 16 нагород на чемпіонаті світу із сучасного п’ятиборства

Наймолодшому з українців був 41 рік, а найстаршому – 71

У Галле (Німеччина) відбувся чемпіонат світу із сучасного п’ятиборства у категорії «Мастерс».

У змаганнях взяли участь 135 атлетів із 25-ти держав світу, інформує офіційний сайт Федерації сучасного п’ятиборства України.

Україну представляли 16 атлетів з Харківської, Київської, Житомирської, Херсонської, Миколаївської та Луганської областей.

Як зазначив голова комітету ветеранів Федерації сучасного п’ятиборства України Євген Кириченко, представники України взяли участь у всіх видах програм і категорій.

Найстарший учасник – неодноразовий чемпіон світу та Європи, багаторазовий чемпіон України, представник Миколаївської області Челпанов Петро (71 рік). Наймолодший учасник – спортсмен із Сєвєродонецька Коваль Станіслав (41 рік).

На даному чемпіонаті українці здобули 16 нагород. У перший день змагань розігрувалися нагороди в естафеті (чоловіки). Бронзові медалі завоювали Гунько Юрій та Слинько Володимир з Харківської області.

На другий день змагань в особистій першості срібло вибороли Юрчак Олексій, Челпанов Петро, Кулик Микола, Корнійчук Юрій, а чемпіонський титул здобув Володимир Слинько.

На четвертий день змагань у командній першості збірна з чотириборства у складі Кулика Миколи, Місика Олександра, Корнійчука Юрія та Буданова Олександра здобула золоті медалі чемпіонату.

Друга команда із сучасного п’ятиборства у складі Гунько Юрія, Слинько Володимира, Білова В’ячеслава та Коваля Станіслава завоювала срібло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: