Вернидуб на поєдинок проти шведів у Лізі Європи взяв 20 футболістів «Зорі»

Вернидуб на поєдинок проти шведів у Лізі Європи взяв 20 футболістів «Зорі»
Фото ФК «Зоря»

На луганський клуб у Швеції очікує велика кількість снігу

Луганська «Зорі» відправилася у холодну та сніжну Швецію.

Як інформує офіційний сайт клубу, повний список футболістів, які вирушили до Швеції на гру проти «Естерсунда» виглядає так:

Андрій Лунін, Олег Чуваєв, Олексій Шевченко, Максим Луньов, Руслан Бабенко, Олександр Андрієвський, Артем Гордієнко, Євген Опанасенко, Микита Каменюка, Артем Громов, Леонідас, Ігор Харатін, Олександр Караваєв, Артем Сухоцький, Дмитро Гречишкін, В'ячеслав Чечер, Владислав Кочергін, Олександр Сваток, Сілас, Юрі.

Після прильоту в Естерсунд, команда розміститься у готелі, який розташований, приблизно, у 30 хвилинах їзди від стадіону «Ямкрафт Арена», де і відбудеться гра.

Погода в Естерсунді обіцяє бути по-справжньому зимовою. І якщо з температурою сильних стрибків не буде (від - 2 до +3 градусів), то ось снігу синоптики обіцяють по-справжньому велику кількість.

У середу у команди відбудуться традиційні передматчеві прес-конференція та тренування. Прес-конференція розпочнеться о 19:30 за Києвом, а участь у ній візьмуть Юрій Вернидуб та Артем Громов. Тренування стартує рівно о 20 годині за київським часом.

Сама гра почнеться у четвер, 23 листопада, о 20:00 за київським часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: