Збірна Англії намагалася забити м'яч хорватам, поки ті святкували свій гол (відео)

Збірна Англії намагалася забити м'яч хорватам, поки ті святкували свій гол (відео)
Фото взяте з fifa.com

Цікавий епізод не був показаний у прямому ефірі цього протистояння

У мережі з'явилося відео того, як збірна Англії у півфіналі Чемпіонату світу-2018 проти Хорватії після пропущеного на 109-й хвилині м'яча намагалася скористатися емоційними святкуваннями суперника.

Момент не потрапив у телевізійну трансляцію – поки «шашкові» бурхливо вітали Маріо Манджукича, англійці хотіли швидко розіграти м'яч і вразити ворота Даніеля Субашича, якому не допомагали захисники.

У тому ігровому епізоді Маркус Решфорд і Джессі Лінгард ввели м'яч у гру із центра поля та вирушили в атаку, але турецький суддя Джюнейт Чакир зупинив їхній прорив.

Англійці намагалися скористатися лазівкою у правилах – команда, яка пропустила, може відновити гру, якщо на її половині поля не залишається гравців команди-суперника.

Під час святкування голу Манджукича один з гравців збірної Хорватії не вибіг за межі поля слідом за всіма партнерами по збірній, через що арбітри зупинили атаку англійців, передає «Спорт-Экспресс».

Зауважимо, що арбітри однак би не зарахували гол англійців, якби він і стався, адже був офсайд, бо на половині поля хорватів залишався тільки один воротар.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: