«Зоря» хоче грати матчі Ліги Європи у Запоріжжі

«Зоря» хоче грати матчі Ліги Європи у Запоріжжі
Славутич-Арена

Про це заявив генеральний директор луганського клубу

Генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов заявив, що клуб все ще сподівається грати домашні матчі Ліги Європи в Запоріжжі.

Про це він розповів офіційному клубному сайту.

«Сподіваємося, що відбіркові матчі гратимемо в Запоріжжі, хоча ще багато належить зробити в плані підготовки керівництву міста і стадіону. Вони розуміють ту відповідальність, яка перед усіма нами стоїть. Але вже сьогодні на полі стадіону «Славутич-Арена», яке зовсім недавно перестелили, збираються проводити якісь релігійні збори зі сценою на газоні. Їм, як то кажуть, видніше», - сказав він.

«З огляду на всі обставини, швидше за все, запасним у нас буде стадіон «Чорноморець» в Одесі. Хоча ми зробимо усе можливе, аби всі матчі Ліги Європи проходили в Запоріжжі. Вже багато було зроблено міською громадою, владою, клубом. Одним словом, практично все вже зроблено для того, щоб матчі «Зорі» в єврокубках проходили в Запоріжжі», - розповів Рафаїлов.

«Зоря» проводить домашні матчі чемпіонату та Кубка України в Запоріжжі після вимушеного від'їзду з Луганська в 2014 році.

У той же час матчі групового раунду Ліги Європи «Зоря» в позаминулому сезоні проводила в Одесі, а в минулому - у Львові.

У новому сезоні луганчани стартують в Лізі Європи з третього кваліфікаційного раунду.

Нагадаємо, раніше «Зоря» підписала бразильського нападника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: