«Як у нього з українською?»: соцмережі відреагували на інформацію, що Марлос став українцем

«Як у нього з українською?»: соцмережі відреагували на інформацію, що Марлос став українцем

«Главком» пропонує Вашій увазі найкращі коментарі із соціальних мереж щодо того, що бразильський гравець «Шахтаря» отримав українське громадянство

У четвер, 29 вересня 2017 року, президент України Петро Порошенко прийняв доволі несподіване рішення, яке стосується футболу. Він підписав указ про надання бразильському футболісту «Шахтаря» Марлосу українського громадянства.

Отож, збірна України вже у жовтні може отримати ще одного натуралізованого бразильця. І Андрію Шевченку доведеться довикликати хавбека на найближчі матчі відбору ЧС-2018 із Косовом і Хорватією. Бо інакше - навіщо тоді була ця вся історія.

Марлос - другий бразильський футболіст, якого було натуралізовано. Першим був Едмар Галовський де Ласерда, який став українцем у березні 2011 року, після чого провів 15 ігор за збірну України.

Щодо Марлоса, то він переїхав до України шість років тому. Спочатку три сезони відіграв за харківський «Металіст», з яким здобував срібло чемпіонату, а потім перейшов у «Шахтар», де відкрився по-справжньому.

«Главком» вирішив переглянути соціальні мережі, щоб подивитися, що думають українці про таке рішення президента України.

Дехто сприйняв таку інформацію з посмішкою, перефразувавши вірші українських поетів:

Був і такий пост, який через етичні норми «Главком» не зміг опублікувати в оригіналі: «Відібране у Саакашвілі громадянство, Порошенко віддав Марлосу. Марлос тепер українець! Хоть би в анкетах у нього було всьо «very well», - перефразуємо це так.

Та загалом, думки розділилися: були як ті, хто за таке рішення, так і ті, хто - проти:

А був і такий пост, який кожен може сприймати по-своєму:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: