Жіноча збірна України вдруге поступилась Іспанії у відборі на Євробаскет-2019

Жіноча збірна України вдруге поступилась Іспанії у відборі на Євробаскет-2019
Фото: ФБУ

Але українки все ще мають шанси вийти у фінальну частину турніру

Збірна України невдало почала матч, дозволивши іспанкам стартувати з ривка 10:0. Господарки вільно почували себе у «фарбі» та реалізували чотири з восьми триочкових за чверть.

Трохи підтягнула нашу команду Мосс, яка набрала за першу 10-хвилинку сім балів, однак чверть «+7» виграли підопічні Лукаса Мондело, яким суттєво допоміг стартовий ривок.

У другій чверті нашім дівчатам вдалося вирівняти гру і завдяки двом поспіль влучним триочковим від Радулович скоротити відставання до двох балів, однак іспанки вчасно відповіли своїм міні-ривком і зуміли зберегти перевагу у рахунку.

Старт третьої чверті залишився за іспанками, які швидко отримали двозначу перевагу, однак вчасно увімкнулася у нападі Ягупова, яка нарешті додала на чужій половині майданчику та допомогла українській збірній не відпустити іспанок у відрив.

Підопічні Бошковича вдало розпочали заключну 10-хвилинку та знову скоротили відставання до мінімуму, але дотиснути більш мобільних господарок нашим дівчатам не вдалося.

Іспанки знову повернули собі більш комфортну перевагу, а «ендван» Домінгес, а також «лей-ап» і три очки від Ндоур зняли усі питання у цьому матчі за півтори хвилини до його закінчення.

Іспанія вдруге перемогла Україну у цьому відборі на чемпіонат Європи-2019, вигравши домашній матч з рахунком 84:71.

Команда Лукаса Мондело посіла перше місце із шістьма перемогами, а Україна виграла чотири із шести поєдинків кваліфікації й у підсумку стала другою.

На момент написання шаша команда зберігає непогані шанси на вихід у фінальну частину чемпіонату Європи-2019 як команда, яка увійде до шести кращих команд, які посядуть другі місця у своїх групах.

Чемпіонат Європи 2019 року з баскетболу

Жінки

Кваліфікація

Іспанія – Україна – 84:71 (21:14, 18:18, 22:24, 23:15)

Україна: Ягупова - 28 + 6 підбирань + 5 передач - 4 втрати, Удоденко - 12 + 6 підбирань + 6 передач, Мосс - 7 + 6 підбирань, Ольховик - 3, Науменко - 2 + 5 підбирань - старт, Радулович - 17 + Білоцерківська - 2, Самбурська, Уро-Ніле.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: