Leica презентувала люксовий годинник-хронометр

Leica презентувала люксовий годинник-хронометр

В асортименті Leica з'явилися моделі L1 та L2. Обидві обладнані натискною головкою для ручного заводу та корелюючими індикаторами

Компанія Leica анонсувала преміальний годинник-хронометр. Новинка не має розумних функцій і коштує дорожче за Apple Watch останнього покоління.

В асортименті Leica з'явилися моделі L1 та L2. Обидві обладнані натискною головкою для ручного заводу та корелюючими індикаторами. Розробкою годинника займався професор Ахім Хайне, який доклав руку до створення низки продуктів німецької компанії. До речі, німці хотіли зберегти напис "Зроблено в Німеччині" (Hergestellt in Deutschland), тому більшість компонентів виготовляли на заводі Lehmann Präzision GmbH.

Корпус годинника виготовлений зі сталі 316L та має водостійкість 5ATM. Діаметр циферблату становить 41 мм. Він захищений куполоподібним склом, подібним до лінзи об'єктива. Для ремінця використовували телячу та крокодилячу шкіру.

Вартість Leica L1 склала €9 500. Версія Leica L2 оцінена в €13 500.Найдорожча модель може похвалитися індикатором дня і ночі, а також двома часовими поясами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: