Новий iPhone матиме унікальну камеру

Новий iPhone матиме унікальну камеру
iPhone

Камера iPhone 12 матиме унікальні характеристики, які значно розширять можливості пристроїв

Сайт Fast Company поділився інформацією щодо камери, яку Apple планує встановити в нові моделі смартфонів. Ця камера розробляється інженерами компанії вже протягом двох років, і вона має унікальні характеристики, які значно розширять можливості пристроїв, пише iTechua.

В камеру буде вбудований новий 3D-сенсор, який буде використовуватися для роботи з програмами та іграми, що підтримують доповнену реальність.

У багатьох сучасних смартфонах використовують ToF-сенсори, які дозволяють камері складати тривимірну картину зображення, вимірюючи дистанцію до об’єктів зйомки. Зазвичай він використовується для зйомки з ефектом боке – акцент робиться на основному об’єкті, а фон розмивається.

Новий сенсор в камері смартфонів Apple буде працювати схожим чином, але інакше. Він дозволить камері в режимі реального часу моментально складати тривимірну картину простору. Крім того, з його допомогою можна буде виділяти основний об’єкт під час запису відео.

Гендиректор Apple Тім Кук неодноразово підкреслював, що компанія зацікавлена в розробці продуктів для роботи з доповненою реальністю. З чуток, Apple планує випустити AR-гарнітуру, а також додати в нову модель iPad Pro камеру з підтримкою 3D.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: