Які смартфони Xiaomi отримають Android 13. Опубліковано повний список

Які смартфони Xiaomi отримають Android 13. Опубліковано повний список

Одразу 77 смартфонів Xiaomi отримають операційну систему Android 13

Нещодавно Google випустила девелоперську збірку операційної системи Android 13, а видання xiaomiui підготувало перелік смартфонів Xiaomi, які отримають нову версію ОС

До списку увійшло дуже багато моделей, а точніше 77. Щоправда, є нюанс. Ми не перераховуватимемо всі смартфони, а пройдемося по неоднозначних моментах. Повний перелік знайдете на зображенні наприкінці новини.

Xiaomi Xiaomi

По-перше, ентузіасти з xiaomiui відзначають, що Android 13 буде доступним для 23 смартфонів Xiaomi. Хоча, до цього списку увійшли неанонсовані Xiaomi MIX 5 та MIX 5 Pro, а також Xiaomi 12 Lite. Ймовірно, тут мають на увазі Xiaomi 12X.

По-друге, за даними xiaomiui, встановити операційну систему Android 13 зможуть власники 34 моделей Redmi. Тут також без нюансів не обійшлося. До списку увійшли Redmi K50, Redmi K50 Gaming Lite, Redmi K50 Pro та Redmi 10 Prime (2022), які ще не були анонсовані.

По-третє, Android 13 вийде для 10 моделей POCO. У тому числі для POCO F4/F4 GT і F4 Pro, прем'єрам яких ще належить відбутися. Ще 10 смартфонів Xiaomi, Redmi та POCO можуть отримати тринадцяту ревізію «зеленого робота». Крім того, на зображенні нижче ви не знайдете, наприклад POCO X3 Pro.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: