Apple купила стартап, який створює музику під серцебиття слухача

Apple купила стартап, який створює музику під серцебиття слухача

Apple купила стартап AI Music, який створює музику під серцебиття слухача

Видання Bloomberg, посилаючись на власні джерела, повідомляє про те, що компанія Apple купила стартап AI Music, який був створений у 2016 році і зараз налічує понад два десятки співробітників.

Технологія Infinite Music Engine, яка є розробкою AI Music, дозволяє створювати саундтреки з використанням ШІ. Це музика, яка змінюється залежно від взаємодії з користувачем в режимі реального часу. Наприклад, Infinite Music Engine адаптує відтворення під серцебиття слухача - наприклад, на тренуванні в спорту залі відтворюються більш динамічні швидкі треки, під час роботи або відпочинку - спокійна, тиха і мелодійна музика.

«Завдяки нашому Infinite Music Engine та іншим запатентованим технологіям ми надаємо індивідуальні рішення для маркетологів, видавців, професіоналів в області фітнесу, креативних агентств та багатьох інших. Музика, яка підлаштовується під ваше серцебиття, аудіореклама, що відповідає контексту слухача, універсальні ліцензії для різних форматів… Все це і багато іншого можливе завдяки нашим передовим дослідженням та масштабованим власним розробкам»,— йдеться на сайті AI Music.

Apple відмовилася коментувати інформацію про купівлю, тому сума угоди невідома, як і плани з інтеграції технологій у продукти. В теорії, розробки AI Music можна інтегрувати як в Apple Music, так і Fitness+. Наприклад, компанія може використовувати їх для створення унікальних саундтреків для передплатників Apple Fitness+ або навіть для створення навколишніх звуків у реальному часі за допомогою HomePod.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: