Англомовний «Щедрик» заспівали у Віндзорському замку: захопливе відео

Англомовний «Щедрик» заспівали у Віндзорському замку: захопливе відео

Українці подякували королівській родині за згадку про Леонтовича

Королівська родина згадала про автора музики відомої різдвяної пісні Миколу Леонтовича

Королівська родина продовжує підкорювати британців яскравими різдвяними сюрпризами. Днями у каплиці Святого Георгія Віндзорського замку, де вінчались всі нащадки Єлизавети ІІ, заспівали англомовну версію пісні «Щедрик».

Композицію легендарного Миколи Леонтовича заспівав чоловічий хор. Вокалісти майстерно відтворили пісню у каплиці Віндзорського замку. Старовинна споруда, побудована у 1348 році, в поєднанні з новорічною мелодією створила казкову атмосферу на відео.

«Виконання пісні Carol of the Bells Миколи Леонтовича хором каплиці Святого Георгія. Каплиця була побудована в 1348 році, за винятком періоду Співдружності (1649 – 1660)? в ній регулярно проходять служби», – написали представники королівської родини у Facebook.

Чимало користувачів мережі прокоментували ефектне відео. «Неймовірний хор», «Пишаюся, що я українка і ця пісня написана українським композитором», «Гарна музика», «Відмінно заспівали, я щасливий, що слухаю служби щонеділі», «Спасибі за те, що згадали композитора пісні Миколи Леонтовича», – прокоментували прихильники королівської родини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: