Без гламуру і фанери. Лоліта, Корольова та Овсієнко заспівали рідною мовою: несподіване відео

Без гламуру і фанери. Лоліта, Корольова та Овсієнко заспівали рідною мовою: несподіване відео
Лоліта, Корольова та Овсієнко заспівали українською мовою

Лоліта опублікувала раритетне відео з молодими Корольовою, Леонтьєвим і Кіркоровим

Відомо російська співачка Лоліта Мілявська оприлюднила відео з передвиборчого концертного туру артистів на підтримку Бориса Єльцина.

Відео співачка опублікувала у своєму Instagram.

«Ось це спогад 1996 року. Спасибі Андрію Гусєву за збережене відео. Так, це тур «Голосуй або сядеш на палю», як ми його називали жартома)!!! Величезне йому спасибі за 42 дні разом з моїми друзями в не дуже простих фізично, умовах, але дуже теплих і щирих стосунках, які ми зберігаємо досі», – написала Лоліта в коментарі до розміщеного відео.

На відео кандидата Єльцина, звісно, там серед артистів немає, а Лоліта Мілявська, Тетяна Овсієнко і Наташа Корольова сидять в якомусь приміщенні втомлені й виснажені, ймовірно, вже після концерту.

Троє співачок, які сидять поруч за столом, починають співати українську пісню «Ой у гаю, при Дунаю».

«Ой у гаю, при Дунаю соловей щебече, він свою всю пташину до гніздечка кличе…» – співають утрьох.

Зазначимо, що всі троє співачок – родом з України, і українська мова їм не в дивину. Тому співають, не перекручуючи звуків і дуже задушевно. Правда при цьому ніхто із сидячих поруч співаків, ні Філіп Кіркоров, ні Валерій Леонтьєв, ні Олександр Буйнов,ні Леонід Агутін і Віктор Рибін не підспівували.

Нагадаємо, у липні минулого року російська співачка українського походження Лоліта Мілявська побувала на окупованому Донбасі, після чого написала у соцмережі, що там свої стріляють по своїх.

«О 4 ранку стріляли по Первомайську. Це люди розповіли, коли ми всі покурити вийшли з автобуса. Знову по Мирному населенню. Коли це зникне, як страшний сон? Свої по своїх. Тільки люди з хворою психікою здатні отримувати від цього «задоволення», – написала Мілявська.

Раніше російська співачка Лоліта Мілявська запевнила, що після початку російсько-української війни була на Донбасі і мирні жителі їй розповідали про звірства.

Як повідомлялося, у 2013-2014 роках Мілявська не підтримувала Майдан. Після запровадження санкцій проти Росії заявляла, що все життя ладна їсти лише російські продукти.

23 квітня 2017 року під час перетину кордону України була знята з потягу прикордонниками в зв'язку із забороною Служби безпеки України в'їзду на територію України після виступу в окупованому Криму (Керч, 2015). 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: