«Добивали жінок і дітей». Співачка Лоліта розказала про «безчинства українських карателів» на Донбасі

«Добивали жінок і дітей». Співачка Лоліта розказала про «безчинства українських карателів» на Донбасі
Лоліта почула від місцевих жителів, що  коли зайшла українська регулярна армія, то сказала, хто може – тікайте, бо «ми не зможемо нічого зробити, за нами йдуть карателі»

Співачка розповіла про те, що «почула» на окупованому Росією Донбасі

Російська співачка Лоліта Мілявська запевнила, що після початку російсько-української війни була на Донбасі і мирні жителі їй розповідали про звірства. Про це вона сказала в інтерв’ю Дмитру Гордону.

«Мені розповідали люди, які абсолютно мирні, не мають відношення до військових, що живуть на три тисячі рублів, які покинули курити, тому що була блокада. Вони мені розказували про звірства, причому не з боку української армії. Я говорю те, що мені розказали мирні жителі, в основному жінки. Котел, який був, багато хто став свідками звірств. Вони говорили, що українська регулярна армія зайшла і сказала, от хто може – тікайте, бо «ми не зможемо нічого зробити, за нами йдуть карателі». Котел, який був, багато стали свідками. Люди сідали на машини, виїжджали, котел був оточений, по бензобакам стріляли, добивали жінок і дітей. І тому тепер ці люди за мир», - говорить співачка.

Нагадаємо, у липні минулого року російська співачка українського походження Лоліта Мілявська побувала на окупованому Донбасі, після чого написала у соцмережі, що там свої стріляють по своїх.

«О 4 ранку стріляли по Первомайську. Це люди розповіли, коли ми всі покурити вийшли з автобуса. Знову по Мирному населенню. Коли це зникне, як страшний сон? Свої по своїх. Тільки люди з хворою психікою здатні отримувати від цього «задоволення», – написала Мілявська.

screenshot_3_06

Як повідомлялося, у 2013-2014 роках Мілявська не підтримувала Майдан. Після запровадження санкцій проти Росії заявляла, що все життя ладна їсти лише російські продукти.

23 квітня 2017 року під час перетину кордону України була знята з потягу прикордонниками в зв'язку із забороною Служби безпеки України в'їзду на територію України після виступу в окупованому Криму (Керч, 2015). 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: