Лео з Ірпеня розчулив мережу, переспівавши хіт «Океану Ельзи»

Лео з Ірпеня розчулив мережу, переспівавши хіт «Океану Ельзи»
Трирічний Лео з Ірпеня заспівав ще один хіт
фото: instagram.com/bushasasha/

Маленький співак також розповів, що він зробить після перемоги України

Трирічний мешканець Ірпеня Леон Буша, який став зіркою мережі після виконанням повстанського гімну «Ой, у лузі червона калина», захопив українців новим відео. Хлопчик переспівав хіт легендарного українського рок-гурту «Океан Ельзи» під назвою «Обійми». Відео в Instagram опублікував тато хлопчика Олександр Буша.

На відео, яке розмістив його тато Олександр на своїй сторінці в Instagram, хлопчик сидить в авто та завзято співає зворушливу композицію.

Окрім цього, в кінці відео тато запитав сина, що він зробить після перемоги України. Відповідь Лео просто зворушила. Хлопчина заплющив очі та пошепки промовив: «Так, ми перемогли!».

«Його відверта відповідь неймовірно зворушлива… Наскільки сильно він бажає миру. Я впевнений, що кожен з нас чекає на нашу перемогу так само сильно, як Лео. Наближаємо перемогу разом. Хто, чим може, на своїх місцях! Люди України поєднують в собі силу, добро та безмежну жагу до свободи! Україна – то любов!» – написав тато Лео.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Busha Sasha (@bushasasha)

Нагадаємо, у Вінниці, в дворі зруйнованого російськими ракетами Будинку офіцерів, зіграв військовий оркестр Центру військово-музичного мистецтва Повітряних сил Збройних сил України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: