Ярмольник заступився за Макаревича: 90% критиків не знають, де той Крим знаходиться

Ярмольник заступився за Макаревича: 90% критиків не знають, де той Крим знаходиться
Андрій Макаревич

Російський актор Леонід Ярмольник дав інтерв'ю латвійській радіостанції Baltcom, в якому назвав активістів, які критикують Андрія Макаревича за його позицію щодо Криму, «вульгарними людьми» і звинуватив їх у незнанні географії

У мережі з'явився відеозапис інтерв'ю відомих російських артистів Леоніда Ярмольника і Миколи Фоменка латвійському радіо Baltcom. В ході обговорення цензури в мистецтві вони згадали про лідера «Машини часу» Андрія Макаревича, який не підтримав анексії Криму Росією.

Фоменко відзначив, що ті «божевільні», які займаються цькуванням Макаревича в соцмережах, «йдуть ввечері бухати, беруть гітару» і співають пісні музиканта. У відповідь на зауваження ведучої, що, можливо, позиція критиків Макаревича обгрунтована, шоумен сказав: «Ні в кого ніякої позиції немає. Була б позиція, всі б стояли на площі».

Ярмольник в свою чергу заявив: «Цих вульгарних людей, які тягнуть ковдру на себе і будь-яким способом хочуть, щоб їх помітили ... Запевняю вас, якщо питання (я не боюся цього згадувати) стосуються Криму, то я думаю, що 90% з них не пояснять вам по географії, де Крим. Гарантую»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: