Безпрецедентні дощі в Японії: кількість жертв сягнула 88

Безпрецедентні дощі в Японії: кількість жертв сягнула 88
Руйнування, спричинені дощами в Японії
Фото: AP

Четверо людей знаходяться в критичному стані, ще декілька десятків зникли безвісти

Японська влада попереджає про можливість зростання числа загиблих жертв повеней і зсувів, викликаних рекордними дощовими опадами в західній частині Японії, передає NHK

Згідно з повідомленнями, за даними на 8 годину вечора в неділю, 78 людей загинули і 8 знаходяться в критичному стані. Принаймні 60 людей вважаються зниклими безвісти.

Префектура Хіросіма зазнала найзначніших втрат. Згідно з повідомленнями, 35 людей загинули в цій префектурі. Ще 20 людей загинули в префектурі Ехіме.

Крім того, повідомляється про жертви стихії в префектурах Окаяма, Хего, Кіото, Сіга, Фукуока, Коті, Гіфу, Ямагуті і Сага.

Пізніше стало відомо про 88 жертв стихії, за даними NHK на 0:30 понеділка, отриманих від поліцейських і пожежних підрозділів. За цією інформацією 4 людини знаходяться у важкому стані. Невідома доля 58 людей, 40 з яких пропали безвісти у префектурі Хіросіма.

Повені та зсуви перешкоджають проведенню рятувальних операцій.

Метеорологічне управління Японії закликає людей в постраждалих від розгулу стихії районах виконувати попередження і рекомендації влади.

Раніше повідомлялося, що у Японії через дощі загинули 38 людей. Потім йшлося про 64 жертв.

Нагадаємо, у канадській провінції Квебек в результаті аномально високих температурних показників зафіксовано щонайменше 54 летальних випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: