Готель із цукрового заводу: як у Китаї повернули до життя занедбану будівлю

Готель із цукрового заводу: як у Китаї повернули до життя занедбану будівлю

Архітектори використовували сучасні матеріали і методи будівництва так, щоб все гармоніювало з уже існуючою структурою

Архітектурна студія Vector Architects перетворила занедбаний цукровий завод 1960-х років у китайському гірському повіті Яншо на курортний готель. Як пише Dezeen, зразки промислової архітектури, які вже існували на цьому місці, доповнили громіздкими конструкціями з каменю.

Готель Alila Yangshuo розташовано неподалік від мальовничих карстових гір, які роблять цей район у регіоні Гуансі популярним місцем для туристів.

Колишній промисловий кластер зараз включає такі зручності, як стійка реєстрації готелю, кафе, бар, багатоцільову залу, галерею і бібліотеку, які розташовані навколо ставка і затопленої площі в центрі комплексу.

Створюючи готель, архітектори використовували сучасні матеріали і методи будівництва так, щоб все гармоніювало з уже існуючою структурою.

Природне освітлення і вентиляцію тут забезпечують перфоровані екрани, створені шляхом об'єднання цільних і порожнистих цементних блоків.

У найбільшій будівлі комплексу є номери з балконами, з яких відкривається краєвид на гірські пейзажі. В інших будівлях вікна номерів виходять на будівлі комплексу, ставки і бамбуковий ліс.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: