Італійські діячі наввипередки вітають Путіна із днем народження

Італійські діячі наввипередки вітають Путіна із днем народження
Путіну - 66

Мер італійського міста, яке позбавило Порошенка почесного громадянства, привітав Путіна із днем народження

Мер італійського міста Верона Федеріко Сбоаріно, беручи участь у льодовому шоу «Ромео і Джульєтта», привітав російського лідера Володимира Путіна з днем народження. Про це повідомляє РІА «Новини».

«Скористаюся нагодою і привітаю президента Путіна зі святом, оскільки вже настало 7 жовтня», - сказав очільник міста.

Крім Сбоаріно, слово взяв голова ради директорів банку «Інтеза» Антоніо Фалліко, за фінансової підтримки якого відбулися гастролі в Італії.

«Володимир Володимирович, ми бажаємо вам здоров'я. Сподіваємося, що ви продовжите ту роботу, яка вплинула на світову спільноту», - заявив він.

Їх промови випереджало виконання пісень, в тому числі і російською, італійського співака Тото Кутуньо. Він заспівав свою найвідомішу композицію Italiano Vero, а після - «Підмосковні вечори» і «Очі чорні».

Раніше прес-секретар президента Дмитро Пєсков повідомив, що Путін відзначить своє 66-річчя серед родичів і близьких людей. Приїде на святкуванні і колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі.

Рух «Загальноросійський народний фронт» привітав Путіна відеороликом. У ньому президента РФ, який зізнався у тому, що особисто санкціонував початок окупації Криму, вітають діти у військовій формі.

7 жовтня Путіну виповнилося 66 років. Вперше обраний президентом Російської Федерації 26 березня 2000 року. Переобирався на пост глави держави в 2004, 2012 і 2018 роках. Перед виборами 2012 року термін президентських повноважень був конституційно збільшено з 4 до 6 років.

Нагадаємо, міська рада Верони позбавила президента України Петра Порошенка звання почесного громадянина міста. Рішення було схвалене 28 голосами «за», 4 – «проти»

Після присвоєння звання Порошенку до влади у Вероні прийшла партія «Ліга», депутати якої тривалий час домагались позбавити титула українського президента. «Ліга» має проросійську позицію, домагається скасування антиросійських санкцій та уклала договір про співпрацю з правлячою російською партією «Единая Россия».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: