Євробачення-2020. Сьогодні відбудеться онлайн-фінал міжнародного пісенного конкурсу

Євробачення-2020. Сьогодні відбудеться онлайн-фінал міжнародного пісенного конкурсу
Глядачам покажуть онлайн-інтерв’ю з конкурсантами та домашні концерти. Музичний захід пройде в неконкурентному форматі

Онлайн-концерт Євробачення-2020 покажуть у 46 країнах

Перший і другий півфінали Євробачення-2020 уже відбулися. А сьогодні, 16 травня, дивіться онлайн-фінал міжнародного пісенного конкурсу, транслювати який будуть СТБ та UA: Перший.

Уже відомо, що фінальне шоу Євробачення-2020 триватиме близько двох годин. Концерт під назвою Eurovision: Europe Shine A Light відбудеться в суботу, 16 травня, о 22:00. Шоу в прямому ефірі можна буде побачити на ТБ і в мережі.

Захід об’єднає всіх музикантів, які мали вирушити до Роттердама. До концерту приєднаються і учасники минулих років. Також глядачам покажуть онлайн-інтерв’ю з конкурсантами та домашні концерти. Музичний захід відбудеться в неконкурентному форматі.

Онлайн-концерт Євробачення-2020 покажуть у 46 країнах. В Україні його транслюватимуть телеканали СТБ та UA: Перший.

Ведучими шоу стануть заявлені раніше нідерландські артисти: співачка Едсілія Ромблі, яка брала участь у Євробаченні в 1998 і 2007 роках, актриса Шанталь Янзен та співак, актор і шоумен Ян Сміт.

Представник України – гурт Go_A – виконає конкурсну пісню «Соловей», а також хіт «Love Shine а Light» рок-гурту Katrina and the Waves з Євробачення-1997.

Як повідомлялося, 18 березня 2020 року «Євробачення-2020» скасували через пандемію коронавірусу. Україну мав представляти гурт Go_A з піснею «Соловей».

Національна суспільна телерадіокомпанія України заявила, що у зв’язку зі скасуванням конкурсу артистам запропоновано залишатися представниками України у 2021 році. Тож національного відбору наступного року не буде.

Проте згідно з правилами конкурсу Go_A мають написати нову пісню, з якою поїдуть на «Євробачення-2021», що відбудеться у Роттердамі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: