Кевін Спейсі не промовив жодного слова на суді щодо домагання до 18-річного хлопця

Кевін Спейсі не промовив жодного слова на суді щодо домагання до 18-річного хлопця

Кевін Спейсі у суді

Фото: Іndependent

Суд наказав Спейсі триматись на відстані від свого обвинувача та його родини

Актор серіалу «Картковий будинок» Кевін Спейсі у суді Массачусетсу 7 січня не визнав себе винним у сексуальних домаганнях до 18-річного хлопця у 2016 році. Це було попереднє слухання справи про сексуальне домагання проти Кевіна Спейсі.

Під час засідання актор не промовив ні слова, відповідно до законів штату, якщо підсудний не заявляє про свою невинуватість, це автоматично зараховують як невизнання провини.

Актора звинувачують в тому, що влітку 2016 року в одному з ресторанів Нантакета він торкався геніталій 18-річного хлопця. Спейсі не визнає свою провину.

Суддя лише призначив дату наступного слухання на 4 березня. Актору дозволили не бути присутнім на слуханні. Спейсі також просив суддю дозволити не з'являтись до суду і 7 січня, утім суддя відхилив це прохання.

Також суд наказав Спейсі триматись на відстані від свого обвинувача та його родини.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2018 року Кевін Спейсі вперше засвітився на публіці після звинувачень у домаганнях.

Раніше Спейсі, який після скандалу із сексуальними домаганнями був звільнений з серіалу «Картковий будинок», записав відеозвернення, яке опублікували на Святвечір.

У ньому Спейсі постав в образі відомого свого героя Френка Андервуда. Відео називається Let me be frank (тут гра слів - frank дослівно перекладається як «Дозвольте мені бути відвертим»).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: