Митниця США оштрафувала жінку на $500 за безкоштовне яблуко в літаку

Митниця США оштрафувала жінку на $500 за безкоштовне яблуко в літаку

Жінка збирається оскаржувати штраф у суді

Митна служба США виписала жінці штраф на 500 доларів після того, як в її сумці знайшли безкоштовне яблуко, яке вона отримала як закуску в літаку компанії Delta Air Lines.

Кристал Тедлок, яка подорожувала до США із Парижа, розповіла, що вона лишила фрукт для подальшого рейсу в Денвер.

Яблуко під час вибіркового обшуку знайшли представники американської прикордонної служби після того, як її перший літак приземлився в Міннеаполісі.

Митна та прикордонна служби США не коментують цю справу, але заявили, що всі сільськогосподарські продукти підлягають декларуванню.

Яблука на борту роздавали в поліетиленових пакетах Delta Air Lines. Пані Тедлок сказала, що не витягувала його з упаковки, а потім помістила в багаж для другої частини своєї подорожі в місто Денвер.

Коли яблуко знайшли, пані Тедлок розповіла прикордоннику, що вона щойно отримала від авіакомпанії, і запитала, чи повинна вона його викинути чи з’їсти.

Натомість прикордонник виписав їй штраф у 500 доларів.

В даний час пані Тедлок має сплатити штраф або оскаржити його в суді. Вона повідомила телеканалу KDVR з Денвера, що хоче йти до суду.

«Це дійсно дуже неприємно, що хтось має проходити через таке, наче якийсь злочинець, через якийсь фрукт», - сказала пані Тедлок.

Представник Delta Air Lines відмовився коментувати цей випадок.

Проте компанія випустила заяву, в якій зазначила, що «ми заохочуємо наших клієнтів дотримуватися протоколів захисту митної та прикордонної служб США».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: